2011. március 12., szombat

Bogárinvázió és egy kis szünet...

Nálam most nagyon- nagyon beköszöntött a TAVASZ. Alig vártam, h. végre süssön a nap és végre ne kelljen sapka-sál meg minden. ÉS íme itt van:)

A megrendeléseim sora továbbra se igazán csökkent, aminek természetesen örülök is, csak sajnos mostanában nagyon-nagyon kevés időm van. És nemsokára még kevesebb időm lesz, mert 2-3 héten belül érkezik a második babám. Nagyon sajnálom, de valószínűleg egyedi megrendeléseket mostanában nagyon nem fogok tudni teljesíteni, viszont most nagyon feltöltöttem az " árukészletemet", ugyh. a Boltomba mindenképpen töltögetni fogom az elkészült dolgokat. Jandónak is küldtem egy nagy-nagy csoamgot rengeteg Gombbal, ugyh. ő meg most szépen készíti a horgolásokat hozzá, azaz újabb hajpántok, csit-csatok is lesznek szép számmal.

Kb. ennyi Bogár-Gombot készítettem:


És készítettem azért Katicás fülbevalót is, mert az még nem volt:Beindult a Hello Kitty invázió is: (Ugyhogy a rajongók most rendelhetnek:)))No, meg azért újabb színekben is készültek rózsás gyűrűk:És ha már farsang, akkor jöjjenek a fánkok is:És a legújabb megrendelésem - egy kanál:9 megjegyzés:

 1. Jó ég :), ennyi bogár együtt. Egészen beleszédültem. Minden-minden csodás. Csak ámulok, mint mindig, és azon gondolkozom, mi lenne, ha nem csak kevés időd lenne. ;)A baba miatt pedig nagyon izgulok, és sokszor eszembe juttok.

  VálaszTörlés
 2. Egytől-egyik mind gyönyörű!
  Elfogultság, de a kanalas a kedvencem!:)))
  Nagyon jó egészséget és sok örömöt a babával!

  VálaszTörlés
 3. ez kanál egyszerűen leírhatatlan :D nagyon cuki a kis pöttyeivel :)
  Én is jó egészséget kívánok Nektek :)

  VálaszTörlés
 4. Szuper ez a sok sok bogár egyben! Sok boldogságot és addig még sok pihenést is kívánok míg a baba meg nem születik!

  VálaszTörlés
 5. hűha... :) sok puszi neked és a babának, és persze zorkának is! :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon aranyos a sok zümi!
  Jó egészséget és sok vidám percet a második picurhoz!

  VálaszTörlés
 7. Szia.
  Régóta olvasom a blogot,és meg kell mondjam,nagyon tetszik az egész,amit csinálsz,azért kapsz tőlem egy pontot az "egy jó szó" játékban :)

  http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

  További szép napot :)

  VálaszTörlés