2010. szeptember 9., csütörtök

Zöldségeskert


Kicsit lassan megy ez a visszaszokás a hosszú nyaralás után. De most végre újult erővel vetem bele magam a hétköznapokba:)))

Készítettem - megrendelésre - egy egész zöldség-válogatást, nagy öröm volt őket - újra - elkészíteni, hisz kb. ezek voltak az első alkotásaim amikkel próbálkoztam anno 2 évvel ezelőtt. Most itt vannak - illetve csak voltak, mert már az új gazdájánál laknak. Íme (nekem az eper lett a kedvencem:))







És a csoportképek:




ÉS mindezen felbuzdulva nemsokára elkészítem a többi gyümölcsöt is:) Lesz alma, esetleg szőlő, szilva, egyszóval kedvet kaptam a gyümölcsökhöz és újabb zöldségeket is fogok készíteni. Sőt! Várom ötleteiteket. Hátha meg tudom őket valósítani! Milyen zöldséget / gyümölcsöt készítsek???

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jók, nekem a répa a legtutibb, jók azok a vékony kis bevágások rajta. Hogy csináltad, valami kis cérnával? Már ha nem titkos a módszer... :)

    VálaszTörlés
  2. fejes saláta? paprika? paradicsom? :) kiváncsi lennék hogy festenének Yoolee módra :)

    VálaszTörlés
  3. Csillagtök, padlizsán, brokkoli, fokhagyma, licsi, füge....
    Nekem ez az eper tetszik most!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm:) Látom mindenkinek beindult a fantáziája:)) ezt szeretem. Megpróbálom megvalósítani őket:))))) Kobema: a módszer nem titkos, szikével csináltam.

    VálaszTörlés
  5. Nekem is répa tetszik a legjobban! :)

    VálaszTörlés