2010. szeptember 2., csütörtök

Pihenés és minden más

Itt a nagy pihenés közepette alig jutok - tudatosan - internethez. Szerintem kikapcsolódni igazából csak így lehet. Na tessék, és most mégis szakítottam ezzel az elvemmel és belevetettem magam az internet színes világába. De azt azért kikötöttem magamnak, hogy csak nagyon maximum egy órát fogok szörfölni. Remélem legalább ezt sikerül betartanom.

Közben azért néha- néha a gyurmákat is előveszem - pedig többször kéne, mert most nagyon sok megrendelésem van. Naja, majd azt is bepótolom... de most még kiélvezem az utolsó melegebb napokat és közben megmutatom, hogy például mi készült már el. Ez megrendelésre készült. Remélem örül neki Fruzsi.

A kockásfülű nyúl. Kinga is nemrég készített egyet és Eszterin-nél is láttam egyet. Most én is elkészítettem, az én verziómat:

Ugyanúgy Fruzsinak elkészítettem Stewie Griffin-t a Family Guy c. rajzfilmsorozatból. Hát ez aztán kihívás volt számomra. Így sikerült:


Végül pedig megmutatom a Sünikét, amit készítettem. Most gyűrű lett belőle, de fogok csinálni medált és fülbevalót is. De azt majd később. Íme:

Na, most pedig visszatérek a pihenéshez. Nemsokára mutatok még egy pár újdonságot és ígéretemhez hűen, nemsokára megint lesz játék!

10 megjegyzés:

  1. Steeeewiiieee!!!!!! Még a gonoszság is ott bújkál a szemeiben! CSÚCS VAGY! GRATULÁLOK!!!!! (Imádom a Family Guy-t.)

    VálaszTörlés
  2. ez a süni valami írtó aranyos! :) a nyuszi és Stevie Griffin is nagyon jól sikerült, gratula!

    VálaszTörlés
  3. Jó lett a nyunyi:)
    sztyuit még ezer éve tőlem is rendeltek, de az nem lett ilyen jó...

    a sünit iimáádoom :))

    VálaszTörlés
  4. Nem úgy néz ki, mintha nagyon tudnál pihenni! :-)))
    Hál' istennek!

    VálaszTörlés
  5. Nekem a kockás fülű tetszik nagyon! :)
    Kobema, nem hittem volna, hogy te nézed a Family Guy-t :)

    VálaszTörlés
  6. Jaj de helyesek lettek!
    Nagyon szépek :D:D

    VálaszTörlés
  7. Istenem... Stewie-tóóól kééész vagyok :DDDDDDDDD Nagyon imádom a Family guyt... nagyon jól sikerült szerintem az a füli! :D

    Sünin már annyiszor gondolkodtam, hogy kéne gyúrni, de eddig nem álltam neki. A te verziód nagyon cuki, én a gondolataimba picit másképp álmodtam meg :))

    VálaszTörlés
  8. köszönönök szépen mindent!! :):) (látnátok élőben!! :D )

    VálaszTörlés
  9. Sesame: Ugye-ugye, mik ki nem derülnek! :)))

    VálaszTörlés
  10. Nagyon köszönöm mindenkinek! Örülök,h. mindenkinek ennyire tetszik! ÉS örülök,h. Fruzsi is örül nekik!Máskor is szívesen teljesítek (ha tudok) ilyen egyedi kívánságokat!:)

    VálaszTörlés